top of page


LUOTTOHÄIRIÖ

"Tällä hetkellä Suomessa miltei 400 000 henkilöllä – eli yli 7 %:lla väestöstä, on maksuhäiriömerkintä. Vuonna 2020 ulosottoon tuli vireille jopa 3,3 miljoonaa asiaa.

Vaikka niin kutsuttu luottotiedottomuus onkin näin yleistä, ei aihetta ole juuri käsitelty velallisten perspektiivistä – ei etenkään kirjallisuudessa. Velallisten kokemuksista tai veloista selviytymisestä ei juuri puhuta."

Kirjoitan parhaillaan tietokirjaa, Luottohäiriö (Bazar Kustannus), jossa käsittelen muun muassa ulosottovelallisten asemaa, velkaantumisen syitä ja seurauksia sekä veloista selviytymisen keinoja. Kirja julkaistaan vuonna 2022. 
Kirjaa silmällä pitäen olen tehnyt kyselyn, johon toivon mahdollisimman monen vastaavan. 

KYSELY ON TARKOITTU HENKILÖILLE, JOTKA OVAT JOSKUS LÄPIKÄYNEET TAI PARHAILLAAN LÄPIKÄYVÄT ULOSOTTOPROSESSIA VELALLISEN ASEMASSA.


Kyselyyn vastataan nimettömästi. 

Kyselyyn kannattaa varata aikaa ja rauhallinen paikka. 
Linkkiä tälle sivulle saa jakaa sosiaalisessa mediassa sekä eri kanavissa.

Luottohäiriö on viides tietokirjani. Aiemmissa kirjoissani olen käsittellyt mm. aivovammoja, traumoja ja masennuslääkityksen lopettamista. Kirjani Kuolemanlaakso palkittiin Vuoden Urheilukirjana 2017.

Omakohtaisen kokemukseni kautta tiedän, että jo vain pelkällä avoimemmalla keskustelulla, erityisesti tässä teemassa, on mahdollisuus auttaa monia ihmisiä. Kiitos jo etukäteen kaikille vastaajille!

- Jenny Rostain

VASTAA KYSELYYN TÄSTÄ

Mikäli yllä oleva linkki ei toimi, voit kopioda seuraavan osoitteen selaimen osoiteriville:

https://forms.gle/qXttnUQQe9kgLxHY7

 

 all rights reserved © jenny rostain 2021

 

bottom of page